За нас

Строителство и ремонт до ключ. Без компромиси. Без забележки.

Илстрой 2008 ЕООД – Плевен предлага пълна гама строителни услуги – вътрешни и външни ремонти, изкопни работи и грубо строителство, цялостна реставрация и саниране на сгради, производство и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, ВиК, ОВИ, електро услуги, направа на огради, изработка на павилиони.

Илстрой 2008 ЕООД – Плевен гарантира коректно отношение към своите клиенти, спазване на уговорените срокове и качествено строителство. Ние знаем, че времето е пари и поради това не бихме си позволили да Ви разочароваме. Потърсете ни, за да получите най – изгодната персонална оферта.

Позвънете на телефон (089) 861 75 95 или ни пишете чрез контактната форма, за да се свържете с нас. Нашите специалисти ще проучат обекта и ще ви консултират безплатно по всички свързани със строителство и ремонт въпроси. След това работната бригада ще изпълни набелязаните задачи с отлично качество и в срок.

Илстрой 2008 ЕООД – Плевен приема поръчки за строителство и ремонт на всякакви обекти – апартаменти, къщи, магазини, офиси, складове и халета. Вижте пълния списък със строителни услуги на тази страница или разгледайте нашето портфолио със завършени обекти.

Списък строителни услуги Илстрой 2008 ЕООД – Плевен:

Вътрешни Ремонти: мазилка, изолация, шпакловане, боядисване, тапети, работа с гипсокартон, монтаж на тавани (растерни, окачени, Хънтър Дъглас), подови замазки, подови настилки (теракот, ламинат, паркет, ПВЦ настилки, гранит, гранитогрес), изработка и ремонт на стъпала, изграждане и поддръжка на електрически инсталации, ВиК и ОВИ, ремонт на бани и сервизни помещения, облицоване (декорация с дърво, камък и всякакви подходящи материали).

Външни ремонти: изкопни дейности, прокарване на водопровод, грубо строителство и кофраж, зидария, ремонт на покриви (реконструкция и изграждане), електричество, топлоизолация, хидроизолация, цялостно реставриране и саниране на сгради, направа на огради.

ПВЦ и алуминиева дограма: Илстрой 2008 ЕООД разполага със собствена база и машини за изработка на ПВЦ и алуминиева дограма. Предлагаме производство и монтаж на всякакви продукти като прозорци, врати, охранителни решетки и щори.

Павилиони: Изработка, сглобяване и монтаж на павилиони. Уреждане на необходимата документация и разрешителни за строителство.

ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА: (089) 861 75 95 или пишете чрез контактната форма