Пет правила за успешен ремонт на кухнята

5 ценни съвета за ремонт на кухнята

Кухнята е помещението, в което прекарваме голяма част от часовете, през които сме будни. Поради тази причина именно тя е оживено място и съответно трудно за поддържане. С подходящ ремонт и реорганизация, ще имате възможност да спестите много усилия и време, както и да подобрите цялостно работния процес. Предлагаме ви пет съвета, които ще направят поддържането на вашата кухня в пъти по – лесно.

Разделете кухнята на области

Разделете мислено кухнята на области и ясно определете кои от тях се нуждаят от ремонт. Обикновено това са местата около печката, хладилника и шкафовете. Помислете какво точно трябва да се свърши и как да ги реорганизирате впоследствие, за да ви е по – лесно при домакинската работа.

Въведете ред в местата за съхранение

Започнете кухненски ремонт с идеята, че всички сходни предмети и продукти трябва да бъдат подредени на едно място. Така например, за да избегнете разхождането из цялото помещение докато търсите различните подправки, съберете сходните групи от продукти в отделни шкафове или рафтове ( наедно сложете майнонеза, кетчуп, горчица, лютеница; на друго сол, черен пипер, къри и т.н.).

Подредете удобно приборите за готвене

Повечето домакини си нямат представа, колко много време губят в търсене на различните прибори за приготвяне на храната. Когато започнете ремонт на кухнята, определете кои са най – удобните за вас места, където да подредите тези предмети. Според специалистите по интериорен дизайн, най – удобно е приборите за готвене да се поставят на висящи поставки някъде в близост до печката. Изчисленията показват, че така домакинята пести повече от 200 часа за една година!

Позицинонирайте правилно електрическите уреди

За да се радвате на максимално удобство, въведете тотална дисциплина и при организирането на домакинските прибори и електрическите уреди. Докато правите ремонт на кухнята, групирайте предметите според тяхното предназначение в специално определени за това места или шкафове. Например подредете всичко от група „Закуска” заедно, като там сложите машината за кафе, тостера, сокоизтисквачката и прочие. По този начин ще сведете излишните движения до минимум и ще си улесните живота.

Консултирайте се със специалист

За да получите най – голяма полза от ремонт на кухнята, не пропускайте да потърсите специалист по вътрешни ремонти. По този начин ще си спестите време, пари и нерви, от които никой няма в излишък. Позвънете на 089 861 75 95, за да получите нашата специална оферта за Вас.

Ако следвате тези пет предложения за ремонт на кухнята и потърсите строителните специалисти на Илстрой 2008 ЕООД, ще се радвате на отлично организирана кухня. Това ще Ви спести цял куп усилия, ще направи вашата кухня по – удобно и уютно място за цялото семейство.

Не се колебайте и позвънете сега: 089 861 75 95 или пишете чрез контактната форма.

Ремонт на кухнята

Ремонт на кухня – Плевен – Илстрой 2008 ЕООД